Prisliste

Vores ydelser er gratis for foreninger og organisationer, da vi søger pengene hos fonde. Dette gør vi, fordi foreninger eller organisationer ofte ikke har midlerne til det indledende arbejde med at komme i gang. Vi brænder for at hjælpe og gøre en forskel, og derfor har vi valgt denne tilgang. Vi har således dog en forventning om, at I også vælger os til udførelsen af jeres projekt, idet vi jo også skal drive en virksomhed.

Nedenstående priser gælder derfor kun for private og kommunale kunder.


Rådgivning

650 kr./time ekskl. moms


Et rådgivningsforløb ligger typisk mellem 2 og 20 timer, afhængigt af opgavens og udfordringens størrelse.

De første 2 – 4 timer vil dog altid være gratis!

 

Projektledelse

650 kr./time eksl. moms 

Et projektledelsesforløb strækker sig overordnet over fire faser:

  • Fase 1: Beskriv ideen.
  • Fase 2: Planlæg projektet.
  • Fase 3: Gennemfør projektet.
  • Fase 4: Afslutning og evaluering.

Vi er med fra start til slut og sørger for at holde styr på alle trådene.

 

Kommunikation

650 kr./time eksl. moms

Kommunikation er et af vores mest anerkendte områder. Års seriøst arbejde har givet os en stærk velskrivende pen. Med øje for dine behov formidler vi projektbeskrivelser klart og præcist, så din målgruppe formår at visualisere det skrevne. Vi tror på, at det efterlader et stærkere fodaftryk, når ord og øje samskaber i projekter. Strategisk kommunikation indgår naturligvis under hele denne proces. Vores vellykkede erfaringer gør, at vi konstant ved, hvilke højttalere, vi skal skrue op for og hvornår. Du vil altid blive henrykt over de lyriske toner, der akkompagnerer dit projekt. De signalerer ejerskab, involvering og samklang. Vores mål er at fortælle din historie og virkeliggøre dit projekt.

 

Markedsføring

650 kr./time eksl. moms

En af vores mærkesager er personlig markedsføring. Vi skaber mosaik med bidder fra dit personlige varemærke og kobler på projektet. Nerven i projektet bliver synlig og det vækker nysgerrigheden. Vi tror, at nærvær og interaktion løfter budskabet op. Mange små projekter har gennem årene vokset sig større og bidraget til større samfundsforståelse for forskellige målgrupper. Vores markedsføring giver gerne den sundhedsfremmende arena et opløftende indspark. Vi elsker nemlig at puste nyt liv i ideer og projekter.

 

Psykoterapi

750 kr/session. Inkl. moms

En session varer 50 minutter og kan foregå som telefonterapi, eller vi kan komme til dig, hvilket er uden merpris op til 25 km. fra Viby J.

Der vil også være mulighed for at oprette abonnement.